Appartement huren: niet meer beschikbaar Besterdring in Tilburg

  • 85 m2
  • 1 kamer
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer ruim gemeubileerd 4-kamer appartement nabij het centrum van Tilburg. De woning heeft veel lichtinval en is vrijwel in elke kamer voorzien van airconditioning.

INDELING

Het appartement is op de eerste verdieping gelegen. Via de trap naar boven heeft u toegang tot de ruime woonkamer (ca.32 m2). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de gezellige en ruime woonkeuken. Deze is voorzien van alle gemakken zoals een groot (gas)kookstel met grote oven, een koelkast en een ingebouwde magnetron. De keuken biedt toegang tot een ruime slaapkamer (ca.12 m2), de badkamer en de wasruimte. De master bedroom (ca.15 m2) is te bereiken via de woonkamer, evenals het kantoor. Vanuit de master bedroom heeft u toegang tot de zolder, welke gebruikt kan worden als opslagplaats. Het zeer ruime dakterras van ca.60 m2 is te bereiken vanuit de master bedroom en de wasruimte. Betaald parkeren is mogelijk in de straat.

BIJZONDERHEDEN

- Gemeubileerd 4-kamer appartement met zeer ruim dakterras!

- Minimale huurperiode van 6 maanden

- (Betaald) parkeren in de straat mogelijk
- Maandelijkse huurprijs is euro 1400 inclusief alle kosten

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Tilburg
Wijk/buurt: Besterd
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart