Freddie is looking for a Room in Tilburg

Freddie is looking for: A Room in Tilburg

  • Room
  • Min. 10 m2
  • Female
  • 16 Immediately

Hoihoi!
Ik ben Freddie (18 jaar) en ik wordt aankomend jaar studente aan de uni in Tilburg, en ga Communicatie & Informatiewetenschappen studeren. Ik heb er al een jaartje studeren op zitten in Rotterdam, maar dat was toch niet wat ik zocht. Ik kom zelf uit Tilburg maar wil toch graag bij m’n oudjes weg en op mezelf wonen.
Ik ben op zoek naar een chill en actief huis met zowel meiden als gasten. Ik zou het leuk vinden om dingen samen te doen, met name uitgaan, borrelen, festivalletjes meepakken, maar een avondje thuis chillen vind ik meer dan prima. Ben een ontzettend spelletjes mens, maar wel mega fanatiek. Dus pas op. Series krijgen zeker ook de nodige aandacht van me (favo: Game of Thrones!!)
Ik hockey al vanaf dat ik kon kruipen (huh?!) en aankomend jaar ben ik ook twee keer per week te vinden op het altijd gezellig Were Di. Dus als jullie zin hebben om op een brakke zondag aan de lijn te staan bij een wedstrijdje van hoog niveau (1e klasse jawel!), be my guest.
Tilburg is dus waar ik geboren en getogen ben, en ik ben dan ook een echte gezellige brabo. Ben niet op m’n mondje gevallen maar daar wen je vanzelf aan. Ben straight to the point en verder zie ik mezelf als zorgzaam en flexibel.
Buiten het feit dat ik (net als iedereeeen, i know) heel erg houd van gezelligheid, ben ik ook niet bang om me eens naar de uni te bewegen.
Ik zou het heel nice vinden als ik langs kon komen om mezelf verder voor te stellen en om het huis te bekijken. Let me know!
Gezellige Groetjes en hopelijk tot snel!!

General information: Freddie
  Female, 24 years old